Wanhan Joulukahvila ja pieni kirkkopuoti

la 2.12. klo 10.00 – 18.00
Jouluinen kahvipöytä

Sallan kirkon wanhasali

Tervetuloa Wanhan Joulukahvilaan. Tunnelmallisen joulukahvilan löydät Sallan kirkon siivessä sijaitsevasta wanhasta salista. Myös Sallan kirkko on avoinna tutustumista ja hetken pysähtymistä varten. Kirkosta löytyy upea seimiasetelma.

Kahvilassa on tarjolla perinteisiä jouluherkkuja meiltä ja maailmalta. Kahvilan yhteydessä toimii myös pieni kirkkopuoti, josta löytyy kivoja tuotteita pukinkonttiin tai kodin koristukseksi, käsitöitä meiltä ja maailmalta.

Myös Sallan kirkko on avoinna kahvilan ollessa auki ja voit pysähtyä hengähtämään hetkeksi ja ihastelemaan kirkon upeaa seimiasetelmaa, Seurakunnan työntekijät esittelevät mielellään myös kirkkoa niin ryhmille kuin yksittäisille vierailijoille. Ryhmäesittelyistä voi sopia ennakkoon soittamalla kirkkoherranvirastoon p. 040 354 5619 tai 050 310 5001.

Kahvilassa on käytössä myös korttimaksu. Kahvilan tuotolla tuetaan Suomen Lähetysseuran kautta tehtävää lähetystyötä.

Wanhan Joulukahvila ja pieni kirkkopuoti ovat avoinna perjantaina 1.12. ja lauantaina 2.12. klo 10–18.

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö