Sanajumalanpalvelus klo 11 Sallan kirkko

Vanhempi ja lapsi laskevat liukumäkeä

Sallan kirkko - kirkkosali

Sana laskiainen merkitsee paastoon laskeutumista. Laskiaiseen liittyy paljon kansanperinteitä kuten mäenlaskua. Monissa eteläisissä maissa se on karnevaaliaikaa ennen paaston alkua. Varsinainen paastonaika alkaa laskiaistiistaita seuraavasta tuhkakeskiviikosta. Tuhkakeskiviikosta pääsiäiseen on 40 arkipäivää. Sunnuntain raamatullinen aihe puhuu Jeesuksen vaelluksesta Jerusalemiin, kohti kärsimystä ja kuolemaa. Jumalallinen rakkaus voittaa antaessaan itsensä alttiiksi kuolemaan asti. Tarvitsemme silmiemme avautumista, jotta näkisimme, miten Jeesus kärsii meidän puolestamme ja koko maailman puolesta.

Toimittaa Kimmo Kieksi, kanttorina Laura Piilonen.
Kolehti: Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon hätäavun antamiseksi ihmisten ja luonnon aiheuttamien kriisien uhreille.

Jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntatalolla on kirkkokahvit ja myynnissä laskiaispullia, kahvia, kaakaota ja teetä.
Tuotto paikalliselle partiotoiminnalle.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille