Maalisrieha srk-talolla

la 16.3. klo 11.00 – 13.00

Seurakuntatalo

Kaikille avoin rieha Sallan seurakuntatalolla ja kirkon pihaympäristössä. Mukana Sallan rajavartioston koiraohjaajia ja vapaaehtoistoimijoita eri yhdistyksistä toimintaa järjestämässä. Makkaraa, kahvia ja mehua sekä pika-arpoja, kasvomaalausta ja askartelua pientä maksua vastaan. Tapahtuman tuotto Yhteisvastuulle nuorten ja lasten hyväksi teemalla kohti valoisampaa tulevaisuutta Suomessa ja maailmalla.

Tervetuloa viettämään maaliskuista lauantaita Yhteisvastuu tempauksen merkeissä. Tässä tapahtumassa voit tehdä lumiukkoja, testata käden tarkkuutta ja yleistietouttasi, kokeilla ladder golfin pelaamista, tutustua rajakoiratoimintaan, askarrella hamahelmistä pienen tapahtumamuiston, teetättää kasvomaalauksen ja kuunnella Raamatun kertomuksia kuuntelunurkassa. Varaa mukaasi maksullisia toimintoja varten käteistä rahaa.

Tapahtumaa sponsoroivat: K-Market Salla, S-Market Erätuli, Ravintola-Pizzeria Akkavaara ja Sallan Yhteismetsä.

lapsi- ja nuorisotyönohjaaja / lähetyssihteeri