Yhteisvastuu lipaskeräys K -market Sallassa

ke 27.3. klo 9.00 – 17.00
yhteisvastuulipas

Diakoniatyön vapaaehtoiset tempaisevat Yhteisvastuun hyväksi lipaskeräyksen merkeissä yhteistyössä paikallisen marketin kanssa. Keräyksen tuotolla autetaan yksinäisiä, syrjäytyneitä tai kriisin kohdanneita nuoria kohti valoisampaa tulevaisuutta Suomessa ja maailmalla. Keräyksen tuotosta ohjataan 60 % Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon, 20 % HelsinkiMission työhön ja 20 % tuotosta ohjataan Sallan seurakunnalle nuorten hyväksi tehtävään työhön mukaan luettuna sosiaalinen auttamistyö.

Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen olet lahjoituksellasi auttamassa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia syntyperään, uskontoon tai polittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Tee avusta totta osallistumalla keräykseen.