Uutislistaukseen

Seurakunta kutsuu mukaan hautausmaatalkoisiin

Hautausmaat ovat monien muistojen paikkoja. Ne ovat myös paikkakuntien tärkeitä puistomaisia alueita. On tärkeää, että hautausmailla vierailevat voisivat kokea ne levollisina ja lohduttavina ympäristöinä. Kesä koittaa ja kesän jälkeen on hyvä muistaa huolehtia myös omien lähiomaisten hautapaikkojen siisteydestä ja puhdistamisesta.

Harava ja kottikärryt hautausmaalla.

Harava ja kottikärryt hautausmaalla.

Hautausmaatalkoot järjestetään Hautajärvellä maanantaina 29.5. klo 10, Kursussa, Saijalla ja Sallassa maanantain 29.5. klo 17 alkaen. Voit ottaa mukaasi omia työvälineitä. Seurakunta tarjoaa talkookahvit. 

Hautapaikkojen siivouksessa on hyvä muistaa lajittelu. Seurakunnan hautausmailla löytyy metallille, muoville ja maatuvalle jäätteelle omat paikkansa. Kevätsiivouksien alla roskalaatikot saattavat täyttyä talven aikana sytytetyistä kynttilöistä hyvinkin nopeasti, joten pyydämme, että roskia ei kasattaisi roskalaatikoiden viereen, vaan vietäisiin itse pois kunnan lajittelupisteisiin. Tämä helpottaa suuresti alueen kunnossapitoa ja auttaa pitämään alueen rauhallisena ja viihtyisänä.

Päivi Roininen
talouspäällikkö
040 354 5619 (Kirkkoherranvirasto)
Tennontie 7
98900 Salla
Tapio Aho
suntio / haudankaivaja
040 354 5619 (Kirkkoherranvirasto)
Tennontie 7
98900 Salla

19.5.2023 11.01