Hautajärven kirkko

Kirkkopolku, 98995 Hautajärvi

Hautajärven rajaseutukirkko rakennettiin vuonna 1963. Sen on suunnitellut Iikka Martas.

Hautajärven rajaseutukirkko jatkoi talvisodan aikana tuhoutuneen Kuusamon Paanajärven rajaseutukirkon perinteitä. 1930-luvulla Paanajärven rajaseutupiiriin kuului kyliä sekä Kuusamosta että Sallasta. Kirkolliskokouksen vuonna 1995 tekemä päätös johti siihen, että kirkollinen rajaseututyö päättyi 2000-luvun alkuun mennessä. Samalla rajaseutupiirit lakkautettiin.

Hautajärven kirkko sijaitsee kylää hallitsevalla Junnulan mäellä.

Hautajärven kirkon keittiön ja salin vuokrat muistotilaisuutta varten (sis. alv. 24 %)

Pitopalvelut 45,00 €

Liinat 7,50 €/kpl, jotka peritään omaisilta

Astiaston vuokra 24,80 €

Kirkkopolku, 98995 Hautajärvi

Pääsiäisen ehtoollishartaus Hautajärven kirkossa klo 14

Pääsiäisen ehtoollishartaus Hautajärven kirkossa klo 14. Pääsiäisenä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Seurakunta elää Ylösnousseen seurassa.