Nuorisotyö tarjoaa nuorille yhdessäoloa turvallisessa ympäristössä. Samalla he voivat tutustua kristilliseen Jumala- ja ihmiskäsitykseen ja etsiä, löytää sekä syventää oman uskonsa.

Kokkikerho (9-12 v.)

Tervetuloa yhdessä kokkaamaan kaikenlaisia maukkaita ruokia, leipomaan ja olemaan kavereiden kanssa.

maanataisin klo 15.30-17.30 Wanhalla

Vuoden 2023 rippikoulun aloitus su 13.11.2022 klo 11.00 Sallan kirkossa

Rippikoulu on osa nuorisokulttuuria. Täällä Sallassa suurin osa nuorista päättää osallistua siihen.

Tervetuloa rippikouluun - seikkailuun, jonka voi kokea vain kerran elämässä. Siellä on tilaisuus pohtia yhdessä toisten kanssa elämän suuria kysymyksiä.

Mikä on elämässä tärkeää? Minkälainen on suhteeni Jumalaan?

Riparimuistot elävät pitkään mielessä. Tule sinäkin hankkimaan omasi.

Rippikouluun voit tulla, vaikka et kuuluisi kirkkoon.

Sallan seurakunnassa rippikoulu alkaa yleensä syksyllä ja päättyy konfirmaatioon seuraavan vuoden kesällä.

Rippikoulusta vastaava pappi ja nuorisotyön ohjaaja auttavat sinua mielellään kaikissa asioissa.

Päivärippikoulu 5.-10.6.2023 ja konfirmaatio Sallan kirkossa su 11.6.2023 klo 11.