Seurakunnan lapsityö tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen perheille ja luontevaan seurakuntayhteyteen. Toisiin tutustuminen, yhdessä tekeminen ja yhdessä oleminen ovat mukana jokapäiväisessä arjessa.

Seurakunnan päiväkerhot ja perhekerho

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa ilmaista varhaiskasvatusta n. 3-4-vuotialle lapsille 1-2 kertaa viikossa.

Päiväkerho tarjoaa lapselle turvallisen paikan olla ja leikkiä. Kerhoissa musisoidaan, leikitään, liikutaan, askarrellaan ja vietetään satuhetkiä. Ruokarukous ja kerhoeväiden syönti ovat myös tärkeä osa toimintaa.

Maanantaisin klo 12.15 seurakuntatalolla

Keskiviikkoisin klo 9.30 seurakuntatalolla 27.10.2021 alkaen

PERHEKERHO

Perhekerhossa kokoontuvat vanhemmat tai isovanhemmat alle kouluikäisten lastensa kanssa kerran viikossa kahdeksi tunniksi kerrallaan. Perhekerhon päiväohjelmaan kuuluvat hartaushetki, kahvihetki, leikkiä, laulua ja kätten töitä.

Kerhoon ei tarvitse ilmauttautua; päsee mukaan milloin vain. Tervetuloa.

Tiistaisin klo 10.00 seurakuntatalolla

Lisätietoa Virpiltä puh. 040-723 7461