Yhteisvastuu auttaa nuoria Suomessa ja maailmalla.

Vuonna 2024 Yhteisvastuu auttaa nuoria, jotka kokevat syvää yksinäisyyttä tai ovat vaarassa syrjäytyä, menettää elämänhallintansa tai mahdollisuutensa hyvään elämään Suomessa ja maailmalla. Kotimaassa tuotot ohjataan HelsinkiMission ja Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien kautta yksinäisille nuorille. Yksinäisyys on ahdistava, yksilöllinen kokemus ulkopuolisuudesta ja erillisyydestä. Tällä hetkellä yläkoulun ja toisen asteen opiskelijoista noin 14 % kokee yksinäisyyttä.

Kirkon Ulkomaanapu (KUA) auttaa maailman katastrofialueilla esimerkiksi mahdollistamalla lasten ja nuorten koulunkäyntiä sekä ammatillista koulutusta. Vuonna 2024 kampanjan esimerkkikohteena on Uganda. KUA työskentelee Ugandassa kuudella pakolaisasutusalueella.
Koulutushankkeiden avulla edistetään koulutuksen saatavuutta mm. rakentamalla uusia luokkahuoneita sekä jakamalla oppimateriaaleja ja hygieniapakkauksia. Koulutuksen laatua parannetaan opettajankoulutuksella sekä tarjoamalla psykososiaalista tukea ja opinto-ohjausta.

Auta nuoria kohti valoisampaa tulevaisuutta Suomessa ja maailmalla.

Klikkaamalla alla olevaa kuvalinkkiä löydät lisää tietoa Yhteisvastuukeräyksestä.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

 

 

Lahjoita Sallan seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen

Keräystuotosta 20 % käytetään oman seurakunnan alueen nuorten tukemiseen. Käytä lahjoittaessa alla olevia numeroita ja viitteitä.

MobilePaylla: 65009

Netin kautta: yhteisvastuu.fi/sallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tilisiirtona:
Aktia FI82 4055 0010 4148 41
Nordea FI16 2089 1800 0067 75
OP FI14 5000 0120 2362 28

Käytä viitenumeroa: 303600

Kiitos lahjoituksestasi!

Ilmoittaudu mukaan Yhteisvastuukerääjäksi tai vapaaehtoiseksi tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen.
Lisätietoa saat diakoni Marjo Kyllöseltä