Kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston puheenjohtajat vv. 2021-2022

Kirkkovaltuusto valitsi 27.1.2021 puheenjohtajaksi Hanna Kantolan ja varapuheenjohtajaksi Tapio Saloheimon.

Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii vt kirkkoherra Heikki Rainio ja varapuheenjohtajaksi valittiin Sinikka Kangas

Tilaisuudet viranomaismääräysten mukaisiksi 2.3-28.3.2021

Lapin aluehallintovirasto on määräyksellä kieltänyt Lapin sairaanhoitopiirin kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 6 (kuusi) henkilöä. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu korkeintaan 6 (kuusi) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa. Määräys on voimassa 28.3.2021 saakka.

• Kokoontumisrajoitusten lisäksi huolehditaan turvavälien noudattamisesta.

• Maskien käyttöä vahvasti suositellaan sisätiloissa sekä aina kun turvavälien noudattamista ei voida taata.

• Tilaisuuksiin osallistutaan vain terveenä.

Yhteisvastuun myyjäiset

3.5.2021 15.04

Kiitos kaikille yhteisvastuun myyjäisiin osallistuneille. Tuotto menee vuoden 2021 yhteisvastuulle.